Automasjon SD

Harstad Elektro AS tilbyr tjenester innenfor industri- og byggeautomasjon. Vi er med hele veien fra planlegging til sluttføring.

Kontakt oss

Byggautomatisering

Harstad Elektro er autorisert Siemens Building Technology partner. Vi leverer komplette løsninger for byggautomasjon og kan integrere de fleste funksjoner, samt bidra til prosjektering, installasjon og service på automatiserte anlegg.

Industriautomatisering

Vi har levert anlegg til industrien både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi har utviklet løsninger for renseanlegg, fabrikkstyringer, regulatorstyring og autonome strømforsyninger. Harstad Elektro har levert alt fra enkle styringer som dekker enkle behov, til større, avanserte landbaserte og marine anlegg.

Service

Vi tilbyr service og sjekk av eldre anlegg for å utbedre feil, evt. skifte ut og få inn mer moderne anlegg.


Fjernovervåking

Fjernovervåking, service over Internett, anleggsovervåking og webservere.

De undersentraler og PLS’er som er foretrukne produkter fra Harstad Elektro har muligheter for fjernovervåking og programmering. De har og mulighet for å sette opp webside som kan brukes for overvåking eller fjerbetjening av anlegg uten fordyrende software lisenser.

Utstyret tillater at automasjonsutstyret kan overvåkes og kontrolleres ved bruk av samme nettleseren som vi surfer på Internett med.

Harstad Elektro har erfaring av overvåking, feilsøking og oppdateringer på anlegg i andre land og over sattelittlink. Slike løsninger gir mulighet for øyeblikkelig hjelp og besparelser både i tid og penger når man kan ungå å forflytte seg fysiskt til et anlegg.