Harstad_Elektronikk_Big

Harstad Elektronikk AS er ett datterselskap av Harstad Elektro AS

 

Vi sammarebeider med Furuno

logo


Kontakt oss på E-post

Klikk på lenken under:

Send oss en e-post 


Kontakt oss på telefon

Vårt telefonnummer er:

+47 77 04 02 00


Hvor finner du oss?

Harstad Elektro AS
Margrethe Jørgensens vei 3, 9406 Harstad


Våre åpningstider

Mandag til fredag

Kl. 07.00-15.00

Om oss:

 Harstad Elektronikk ble stiftet i 1990, og har lenge hatt beliggenhet i underetasjen på Margrethe Jørgensensv.3. Harstad Elektronikk as’ forretningside er å prosjektere, selge og installere, samt drive vedlikehold og opplæring på utstyr/tjenester innenfor området elektronikk og data, og med hovedtyngden på skipselektronikk/maritim elektronikk. Tjenestene selges som kompetanse og produkt av våre ansatte, som har stor erfaring og er bedriftens viktigste resurs.

Harstad Elektronikk as er medeier i TELERING-kjeden. Dette er med på å sikre våre kunder service gjennom kjedens medlemmer langs kysten.

Viktige rammebetingelsene som avtaler med kjeder, produsenter og importører, samt at vi tilfredsstiller krav til autorisasjoner gjør at vi kan tilby totalpakker til konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Våre største kundegrupper er innen fiskeri, passasjer, frakt, forsvar og privat-/fritidsmarkedet. Vi har erfaring fra mindre og større oppdrag i inn og utland og sammen med våre oppdragsgivere er vi fornøyd med å ha levert produkt som både funksjonelt og økonomisk har innfridd forventningene over tid.

Gjennomføringen av overtagelsen vil sørge for at firmaet fortsatt er 100 prosent lokaleid, som gir eierne den nødvendige handlefrihet til å møte endringer i markedet og å utvikle firmaet i en positiv retning.

Har du et lyst hode?

Vi er bestandig på jakt etter flinke medarbeider med den rette instillingen. Har du montørsertifikat eller skipselektriker og litt erfaring oppfordrer vi til å ta kontakt. Send gjerne en e-post med litt informasjon om deg selv til: firmapost@harstad-elektro.no

Om Harstad Elektro

Harstad Elektro AS ble etablert i 1975...

…og vi er dermed et av Harstads eldste elektrofirmaer. Vi har helt siden etableringen vært sterkt engasjert i den maritime verkstedindustrien.
Dette har skaffet oss den erfaringen vi trenger for å møte dagens tekniske utfordringer.

Lang erfaring, samt systematisk etterutdanning...

…gjør at våre montører stiller i fremste rekke når problemer skal løses.
Vi er i dag 54 ansatte. I 2009 var omsetningen vår 44 mill. kroner. Harstad Elektro AS har sine lokaler i Margrethe Jørgensens vei 3 i Harstad.

Vi er lokalisert i Harstad...

…en kystby med ca. 24 000 innbyggere og ligger i Troms fylke. Byens sentrale plassering i Nord-Norge gjør den til et tyngdepunkt innen servicenæringen.
Harstadområdet har svært gode kommunikasjonstilbud med kort vei til flyplass, nærhet til jernbane, daglige anløp av godsbåt og hurtigrute, flere daglige hurtigbåtanløp til øyene rundt, samt fylkessentret Tromsø.